Společná nadnárodní strategie pro udržitelnou propagaci Gastronomického dědictví Střední Evropy.
Přinášíme vám strategii v češtině, můžete si ji ale také přečíst i v angličtině!
Tento materiál byl vytvořen v rámci aktivit projektu "SLOW
FOOD - CE: kultura, dědictví, životní prostředí a jídlo."
Gastronomický cestovní průvodce je vydán v italsko-anglické verzi a návštěvníkům regionu představuje tipy na gastronomické zážitky v Benátské laguně a okolí, ve kterých návštěvníky čeká skvělý kulinářský zážitek.
Tento materiál byl vytvořen v rámci aktivit projektu "SLOW
FOOD - CE: kultura, dědictví, životní prostředí a jídlo."
Gastronomický cestovní průvodce je vydán v maďarsko-anglické verzi a návštěvníkům regionu představuje tipy na gastronomické podniky v Krakově a okolí, ve kterých návštěvníky čeká skvělý kulinářský zážitek.
Tento materiál byl vytvořen v rámci aktivit projektu "SLOW
FOOD - CE: kultura, dědictví, životní prostředí a jídlo."
Gastronomický cestovní průvodce je vydán v chorvatsko-anglické verzi a návštěvníkům regionu představuje tipy na gastronomické podniky v Krakově a okolí, ve kterých návštěvníky čeká skvělý kulínářský zážitek.
Tento materiál byl vytvořen v rámci aktivit projektu “SLOW FOOD – CE: kultura, dědictví životní prostředí a jídlo”.
Gastronomický cestovní průvodce je vydán v polsko-anglické verzi a návštěvníkům regionu představuje tipy na gastronomické podniky v Krakově a okolí, ve kterých návštěvníky čeká skvělý kulinářský zážitek.
Tento materiál byl vytvořen v rámci aktivit projektu "SLOW FOOD - CE: kultura, dědictví, životní prostředí a jídlo."
Gastronomický cestovní průvodce je vydán v česko-anglické verzi a návštěvníkům regionu představuje 11 restaurací a gastronomických podniků, ve kterých návštěvníky čeká skvělý kulinářský zážitek, několik malých farem a faremních výrobců a 7 tradičních gastronomických slavností, které každoročně lákají tisíce zájemců o kulinářské zážitky.
Tento materiál byl vytvořen v rámci aktivit projektu “SLOW FOOD – CE: kultura, dědictví životní prostředí a jídlo”.
Smysly hrají v našich každodenních životech zásadní roli. Tato role má klíčový vliv na to, jak se rozhodujeme a jak žijeme. A protože děti jsou naší budoucností, připravili jsme manuál. Takového rádce pro školy, jak učit děti pracovat se smysly. Rozvíjet je a využívat naplno zrak, čich, hmat, chuť a sluch.
Tento materiál je určen školám a byl vytvořen v rámci pilotních aktivit projektu “SLOW FOOD – CE: kultura, dědictví životní prostředí a jídlo”.
Kuchařka Chutě ročních období přináší v anglické verzi recepty typické pro Brno a region jižní Moravy upravené pro profesionální využití v gastronomii a školních jídelnách.
Tento materiál byl vytvořen v rámci aktivit projektu “SLOW FOOD – CE: kultura, dědictví životní prostředí a jídlo”.
Kuchařka Chutě ročních období přináší recepty typické pro Brno a region jižní Moravy upravené pro profesionální využití v gastronomii a školních jídelnách.
Tento materiál byl vytvořen v rámci aktivit projektu “SLOW FOOD – CE: kultura, dědictví životní prostředí a jídlo”.